Foraje verticale

Datorita instalatiei de forat B180HD Casagrande putem executa foraje cu diametre cuprinse intre 650-1200mm la adancimi de pana la 30,00m cu tubulatura de protectie. Rezultatul acestor forari sunt coloanele forate ce ajuta la consolidarea de drumuri, poduri si versanti, cat si a alunecarilor de teren.
Pentru oferte de pret va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail tehnic@prodial.ro.

Sprijiniri de palplanse

Avand in dotare o instalatie de batut palplanse cat si un numar mare de palplanse de diferite lungimi, putem asigura incintele de lucru periculoase.
Pentru oferte de pret va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail tehnic@prodial.ro.

Transport

Cu ajutorul diferitelor utilaje (autobetoniere, camionete, trailer, autobasculante, pompe de beton, autoutilitara cu brat ridicator si remorca) putem efectua livrarea, cu usurinta a diferitelor produse si materiale de constructii comercializate, cat si crearea unui flux de lucru optim in vederea finalizarii lucrarilor in termenele propuse.
Informatii privind transportul produselor si materialelor de constructii va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail comenzi@prodial.ro.

Laborator de grad II

In Laboratorul propriu autorizat de grad II putem efectua incercari incepand cu grade de compactare si pana la rezistente la compresiune si incovoiere, pe elemente prefabricate, cuburi de beton, agregate, etc.
In vederea obtinerii unei oferte de pret va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail laborator.prodial@yahoo.com