Project Description

Ai un proiect la care te putem ajuta?

Cere oferta gratuit

POD DUMBRAVENI – Reabilitarea liniei de cale ferata Brasov-Simeria, parte componenta a Coridorului IV Pan European pentru circulatia trenurilor cu viteza maxima de 160 km/h, tronson Sighisoara-Coslariu, Lot 1: Sighisoara – Atel, pod rutier DN 14, KM 75+650

Tronsonul de cale ferată Sighişoara – Coşlariu face parte din linia c.f. Braşov – Simeria care este parte componentă a Coridorului IV Helsinki, având următorul traseu principal pe teritoriul României: Frontiera – Curtici – Arad – Simeria – Alba lulia – Sighişoara – Braşov – Ploieşti – Bucureşti – Constanţa. Tronsonul c.f. Sighişoara – Coşlariu, se desfăşoară pe teritoriul a trei judeţe şi are o lungime de 98 km.

Podul pe sosea cu suprastructura realizata in solutia cu grinzi metalice inglobate in beton are o deschidere de 19.00 m. In sectiune transversala tablierul este alcatuit cu 15 grinzi metalice tip HEM600, distanta interax intre grinzi fiind de 0.65m.
Infrastructura consta in doua culee cu fundatii de adancime pe piloti forati cu diametrul de 1.08 m si lungimea fisei de 18 m. Rezemarea suprastructurii pe cele doua culee se face prin intermediul a doua sine de cale ferata.
Suprastructura sustine o parte carosabila de 7.80 m si doua trotuare de 1.50 m fiecare.
Racordarea podului cu terasamentele de la capete se face prin intermediul a doua taluze pereate.

Detalii Proiect

DATA

06 Iulie 2015 – 01 Noiembrie 2016

CLIENT

Compania Nationala de Cai Ferate ”CFR” SA

Galerie Foto Proiect

Contacteaza-ne acum!

Completeaza formularul de mai jos si vom reveni in cel mai scurt timp posibil!

  PRENUMELE *

  NUMELE *

  EMAIL *

  TELEFON

  SUBIECT

  DETALIAZĂ CEREREA TA