Prefabricate

Home/Prefabricate
Prefabricate2018-05-24T17:18:45+03:00

Investitia in fabrica PRODIAL Pavaje a fost finalizata in anul 2013, cu obiectivul de a oferi clinetilor nostri materiale de calitate pentru lucrarile lor de amenajare si consolidare. Am ales sa manufacturam 60 de produse vibropresate, o parte fiind produse in mod curent, altele fiind disponibile la comanda, pentru amenajari personalizate.

Amenajarea spatiilor exterioare este, astazi, mai usoara ca niciodata. Solutii dedicate pentru alei, acces auto, parcari, delimitarea spatiilor cu iarba de cele cu flori, garduri si fundatii – toate sunt usor de realizat, cu materialele si echipa potrivita, la pretul corect.

In functie de suprafata dorita si destinatia pe care o vizati (curti si alei, gradini, trotuare, zone de parcare, teraseri), va propunem acele elemente prefabricate care raspund nevoilor dvs, din punct de vedere estetic si functional.

Lista de produse

Boltari

Bolțarii PRODIAL permit realizarea unor construcții durabile, cu o estetică plăcută, funcționalitate ridicată și rezistență la îngheț, fiind puși în operă corect, ținându-se cont de sfatul unui specialist în domeniu.

Borduri

Bordurile au un rol bine definit în amenajările exterioare – acela de delimitare a suprafețelor și de a da formă aleilor, trotuarelor sau drumurilor de acces.

Dale

Construirea de strazi si drumuri cu trafic greu, intrari de garaje, parcari, curti si podele de grajduri in agricultura, hale industriale, alei de fabrici, peroane si triaje, rampe de incarcare, consolidari de taluz si supraconsolidari, sferturi de con la poduri.

Grile spatii verzi

Protejarea terenurilor aflate în pantă, amenajarea parcărilor sau delimitarea spațiilor exterioare cu functionalitati diferite – iată doar câteva utilizări pentru grilele din beton.

Pavaje Clasice

Selecția PRODIAL Pavaje Clasice permite amenajarea ușoară și durabilă, la costuri mici, a spațiilor exterioare rezidențiale sau comerciale.

Pavaje Ecologice

Pavajele PRODIAL au efecte pozitive asupra scurgerii apei, asigurând colectarea acesteia în stratul inferior, după care poate fi tratată.

Pavaje Premium

Pavajele din colecția PRODIAL Premium reprezintă alegerea ideală pentru pavarea curților, a aleilor și a trotuarelor.

Galerie foto