Despre noi – scurt istoric

Activam pe piata din Romania inca din anul 1994. La inceput activitatea principala fiind productia de materiale de constructii specifice realizarii de betoane si mortare.

La vremea aceea societatea avea organizate diverse activitati, cum ar fi:
• extractie de balast cu utilaje proprii din balastiera;
• statii de sortare-spalare la Cisnadie si Talmaciu II;
• statie de concasare primara la Talmaciu II;
• statie de concasare la Cisnadie, care prelucreaza refuzul de ciur rezultat de la statiile de sortare, produsul fiind astfel valorificat superior;
• statie de preparare betoane si mortare tip CEDOMAL C51 la Cisnadie si de tip STETTER la Talmaciu II.

Cu timpul in activitatea de productie si servicii o pondere semnificativa ocupau si lucrarile de C+M si productia de materiale de constructii.

Deoarece am dorit sa oferim mult mai mult pietei din Romania, in cursul anului 2005 a fost pusa in functiune o instalatie semiautomata (tip VIBRO BLOCK) de productie a prefabricatelor de beton (dale, borduri, pavaje, boltari) monocolor in masa.

Orientarea spre lucrarile de complexitate mai mare, cum sunt consolidarile si stabilizarile de cai de rulare (drumuri si chiar cai ferate) de pe versanti, precum si a infrastructurilor de poduri de pe aceste artere a dus la achizitionarea unei instalatii de foraj tip B180HD CASAGRANDE.

Datorita numarului mare de cereri pe linia de prefabricate, in anul 2013 am achizitionat o fabrica (linie de productie) de elemente din beton vibropresat semiautomatizata din Elvetia, reusind astfel sa producem o gama larga de elemente prefabricate de cea mai inalta calitate la preturi de producator.

Odata cu investitia in linia de productie a elementelor prefabricate am achizitioant si o gama de echipamente pentru efectuarea de incercari atat pe produsele prefabricate, pe agregate cat si gradul de compactare si multe altele in Laboratorul propriu de grad II autorizat ISC.

Astfel S.C. PRODIAL S.R.L., prin calitatea lucrarilor executate si calitatea produselor comercializate, calitate ce se datoreaza aportului intregului personal si imbunatatirii tehnologiilor si utilajelor, dorim sa facem din numele PRODIAL o „marca” de prestigiu in domeniul constructiilor.